Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, în ziua de joi 04.04.2024, între orele 9 – 16, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe b-dul Nicolae Bălcescu – partea dreaptă sens către comuna Bascov, de la intersecţia cu str. Mircea Eliade până la intersecţia cu b-dul 1 Decembrie 1918, precum şi utilizatorii din str. Găvenii.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia lucrării de înlocuire vană defectă din str. Găvenii.
Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipa operaţională care efectuează lucrarea va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiei în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.
Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.