Candidatul AUR la Primăria Miroși, George Mihai, se lansează în cursa electorală cu un proiect succint, dar bine creionat. Fiu al satului, George Mihai, a identificat cele mai profunde probleme ale comunității, lăsate de izbeliște de toate administrațiile, și care sunt și realizabile, din punct de vedere realistic. Nu promite poduri peste mări și nici navete spațiale, ci doar esențialul: infrastructura, utilități, cultură și identitate locală. Vă prezentăm mai jos care sunt punctele cele mai fierbinți pentru comunitatea din Miroși.

#INFRASTRUCTURA comunei lasă de dorit, fiecare uliță trebuie asfaltată, nu doar cele perpendiculare pe DN 65!!! Nu putem trăi la nesfârșit ca în #EVULMEDIU.#

UTILIȚĂȚILE nu reprezintă un moft, ci o NECESITATE! Dezvoltarea infrastructurii de #CANALIZARE până la ultimele case din comună reprezintă o măsură esențială pentru îmbunătățirea condițiilor de viață.

Alimentarea cu #GAZE trebuie să fie o #NORMALITATE ! Demararea lucrărilor pentru rețeaua de canalizare și gaze reprezintă o PRIORITATE!

#CULTURA este esențială! Dorim reabilitarea #URGENTĂ a clădirii care a servit drept #ȘCOALĂGENERALĂ , cămin cultural, sală pentru cinematograf sătesc, atelier școlar și reînsuflețirea acestei clădiri cu toate aceste activități. În alte localități s-a putut, de ce nu și la Miroși?
#RECUPERAREA Conacului Macca, clădire de mare importanță istorică și reabilitarea acestuia, în vederea încurajării TURISMULUI CULTURAL RURAL în localitate prin crearea unui circuit cultural în care să includem casa DIN VASILESCU, artistul Moromeților, casă care va fi reabilitată cu bani privați, deasemenea, montarea de indicatoare stradale pentru marcarea sitului arheologic de interes național de la ,,Valea Bălăcelului”, la 6 km S-V de satul Surdulești unde s-au găsit vestigii medievale din secolele al X-lea și al XI-lea.

Încurajarea actului cultural, prin păstrarea tradițiilor, cursuri, șezători, expoziții cu țesăturile realizate de femeile din localitate, nu există gospodărie care să nu adăpostească adevărate opere de artă în acest sens, păstrând astfel identitatea culturală locală, nu importul de artiști din alte localități, #mândrialocală trebuie dezvoltată ! Lansarea de #SERIDANSANTE la Căminul Cultural Din Vasilescu! Socializarea este importantă!

#TRANSPARENTIZAREA actului administrativ prin transmiterea LIVE a tuturor ședințelor CONSILIULUI LOCAL MIROȘI, astfel încât deciziile administrației publice locale să ajungă la cât mai mulți cetățeni! În plus, crearea unei pagini de FACEBOOK pentru Primăria Comunei Miroși este o măsură de bun simț, aici oamenii vor putea posta diferite chestiuni sesizate de către ei în localitate!

Implementarea unui proiect pentru încurajarea românilor plecați în străinătate să cumpere o #casăveche în comuna Miroși, salvând astfel casele din localitate de la distrugere, în acest moment existănd un număr mare de case părăsite, lăsate în paragină, locuri împădurite unde vulpile și șacalii și-au făcut cuib!

Atragerea #INVESTITORILOR în localitate , nu fugărirea lor pentru a proteja interesele oamenilor de casă! #Crearealocurilordemuncă

Suntem o echipă de oameni tineri, corecți, unii dintre noi cu experiență mare în administrația publică locală și cu rezultate răsunătoare, oameni cu viziune, cu proiecte fezabile, oameni deschiși la dialog, oameni care iubim oamenii! Suntem sătui de administrația prăfuită, învechită, erodată! Avem proiecte care pot fi implementate de mâine!, se transmite în proiectul candidatului AUR la primăria Miroși.