Marius ,,Televijen” Alexandru s-a remarcat, în primul rând, prin mașinile scumpe pe care le deține și prin ”viața de oraș” pe care a etalat-o din plin. Considerat un personaj pitoresc și la limita legalității, în târgul Piteștilor, Televijen a fost apreciat chiar de către  fostul Ministru al Apărării, Mihai Fifor, și de generalul de armată Nicolae Ciucă, Șeful Marelui Stat Major, actual lider PNL, pentru colecția de autoturisme Dacia pe care a agonisit-o. In acest moment, Televijen este unul dintre tik-tokerii cu foarte mulți urmăritori, fiind curtat de mai multe partide pentru a intra în politică.

Televijen este unul dintre marii colecționari și restauratori de mașini de epocă, în special marca argeșeană, Dacia. El deține 12 autoturisme Dacia, cea mai valoroasă fiind un exemplar din modelul 1100, din anul 1969.

Pentru această colecție, Televijen a primit aprecieri chiar de la fostul  Ministru al Apărării, Mihai Fifor, și de generalul de armată Nicolae Ciucă, Șeful Marelui Stat Major, actualul șef al PNL. In dorința sa de a ajuta oamenii, Televijen și-a asociat la un moment dat imaginea cu celebra traseistă, purtătoare a multor căsnicii politice, Argentina Culcuș. Fosta șefă a Centrului Cultural Mioveni, pusă în funcție de PSD-istul de frunte, Ion Georgescu, pe care nu s-a sfiit să-l trădeze chiar cu o plâgere ”conjugală” la DNA, fugită  cu poalele în cap din ”culcușul” social democraților la PNL, apoi pe la partidele lui Mircea Andrei, și reașapată în chip de vestală politică de AUR Argeș, s-a folosit și ea de notorietatea acestui personaj care are pe tik-tok 60.000 de urmăritori, fiind pe locul al doilea după Dani Mocanu, într-un top local.

Așa cum îi este năravul, după ce s-a pozat cu el când împărțea cofrage de ouă îmbrăcată cu însemnele AUR de Paștele 2023, și după ce i-a ridicat coșul de donații pentru sinitrații cutremurului din Turcia, la un nivel decent, gabaritica politic Argentina Culcuș și-a șters pozele de pe Facebook cu Marius. Rușinică, măi doamna de (F) AUR a politicii argeșene, ce înseamnă discrimarea asta?? Sau vă este frică de faptul că Televijen aduce mai mulți urmăritori într-o singură seară, decât ați avut dvs voturi în toate partidele politice pe unde v-ați cuibărit? Sau că este curtat chiar de partidele din sfera suveranistă pe care vă scremeți să o reprezentați?