Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, cartier Prundu, în ziua de joi 11.04.2024, între orele 9 – 13, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe str. Bănănăi şi străzile adiacente acesteia.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia de lucrări în cadrul proiectului Extinderea reţelelor de apă şi canalizare menajeră pe strada perpendiculară pe strada Islazului, municipiul Piteşti, jud. Argeş“.

Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.