Duminică, în satul Jugur, comuna Poienarii de Muscel a avut loc festivalul: „Urcă oile la munte”.La celebrul festival păstoresc a apărut și președintele AUR, George Simion, care a fost așteptat de peste 400 de membri ai partidului, care au și creat singurul moment de unitate – o superbă hora.

Tot la acest eveniment a fost prezentă și „ministra” Justiție, supranumită și „dicționar ortopedic”, Alina Gorghiu. Șefa liberalilor argeșeni a venit să-l susțină pe primarul PNL al localității, dar a fost marginalizată într-un colț, lângă grătare, singurul care a acompaniat-o fiind Radu Perianu, ceea ce se ved în filmarea de mai jos. Delegația de aproximativ 20 de membri PSD  a dat nas în nas cu cea de 400 de oameni  AUR,  pe un pod din localitate. Moment care a făcut deliciul auditorului când ceata lui Simon a început să-i scandeze liderului PSD Argeș, lon Mînzînă: „Cine suntem noi? Noi suntem AUR!”

Printre filiale prezente la evenimentul păstoresc, s-a remarcat cea din Miroși condusă de fostul director al Casei de Cultură „Adriana Trandafir”, Lorena Toma. Carismatica Lorena a fost alături de candidatul AUR Miroși la primăria localității bunicilor săi materni, George Mihai.(Foto).

CMF 21240330