Campania pentru Alegerile Parlamentare a PNL Argeș a ajuns virală pe Tik-tok. O filmare în care cortul liberalilor cu pozele candidațior la Parlament, Mihai Coteț și Alina Gorghiu, era purtat ca pe sfintele moaște prin centrul Piteștiului s-a viralizat rapid, românii lăsând sute de mesaje ironice și de reproș la adresa celor doi și a partidului aflat la guvernare. Iritată, o membră a staff-ului de campanie ne reproșează faptul că-I filmăm în spațiul public. Iată câteva dintre sutele de  mesaje postate de internauți și filmarea respectivă.

Interesant, majoritatea oamenilor au crezut că sunt WC-uri publice și le folosesc ca atare.

Doamne ferește….. am crezut că se filmează un nou episod din serialul Las Fierbinți

Mai frate încă asa ceva n-am văzut

Bună inițiativă, poate aşa văd şi ei reacția oamenilor!

Să dea Dumnezeu să ajungeți ca țărăniști, în pandemie ați făcut ce ați vrut cu noi și voi petreceți în guvern ,bani din vaccin unde sunt?

Pai în /pe coteț e si blondici

Baaaa e maCIUCA al nostru

Am înnebunit de tot ; chiar nu v-ați săturat de atitea hoții, salarii de mizerie cît și pensii pe cînd ei au mii de euro și aveți enorme .

Justiția e pardaf, doamna se plimba prin județ, sa merg sa votez beneficiile lor, imunitate, combinații pe foarte mulți bani,pensii speciale, sute de mil/luna indemnizație, ma grăbesc sa-i votez

Sunt moaștele?

Bai da prosti mai suntem!!! SCAMATORI!!

Du-I la GUNOI

Am inebunit de tot; chiar nu v-ați săturat de atitea hoții, salarii de mizerie cît și pensii pe cînd ei au mii de euro și aveți enorme .

Justiția e pardaf, doamna se plimba prin județ, sa merg sa votez beneficiile lor, imunitate, combinații pe f mulți bani,pensii speciale, sute de mil/luna indemnizație, ma grăbesc sa-i votez.