Sâmbătă seara, BCM U FC Argeș a disputat un meci în compania echipei din Oradea. La invitația clubului, și pe banii nostri, redactorii Știri de Pitești au mers la Sala Sporturilor din Trivale pentru o relatare junalistică. Deranjați de faptul că redactorul Știri de Pitești filmează de pe scările situate între scaune, doi spectatori i-au spus să plece. Cum aceasta a refuzat – Sala Sporturilor din Pitești – nu are o secțiune dedicată presei – echipa de pază a scos-o târaș, pe jos, prin fața galeriei și a spectatorilor. Ziarista filma de pe scari ca să nu murdărească cu cizmele suprafața din sală.

Așa cum se aude pe înregistrare, o parte a suporterilor a strigat: Rușine, rușine să vă fie! E femeie, băăă! Ziarista a fost escortată la o dubă a Jandarmeriei Argeș, după care i s-a recomandat să nu mai intre în Sala Sporturilor Pitești.

Acest eveniment vine pe un fond deja tensionat, FCSB urmând să joace la Pitești și o parte a suporterilor strigau lozinci contra acestei decizii, tocmai la meciul de baschet unde filma și reporterul Știri de Pitești.

Luni, redacția noastră va înainta plângeri penale către firma de pază ȘOIMUL SECURITY PROTECT, pentru rele tratamente, și împotriva Clubului FC ARGEȘ și Primăria Pitești pentru neglijență, organizare defectuoasă și încălcarea dreptului la exercitarea profesiei de ziarist, protejată de lege și Constituție. Și voi vreți să organizați meci cu Statele Unite ale Americii la Piteșt­i.