In anumite publicații au apărut imagini cu pesediștii Cristian Gentea și Ion Mînzînă împărțind măști cu sigla FC Argeș. Sunt blamați. Pe undeva, sunt de acord cu ideea în sine, poate că nu ar trebui. Cu ce nu sunt de acord, este faptul că lucrurile sunt scoase din cotext și folosite în scop electoaral.

Să-i luăm pe rând, fără menjamente – Ion Mînzînă

PRM-ist vechi, parlamentar al acestui partid, s-a învârtit toată viața lui prin cercuri de genul Ioan Chirilă, Fănuș Neagu, fotbaliști ai Epocii de Aur…Are mii de povești despre fotbal, literatura, politică, regizori, oameni cu renume …vorbește mult, dar cine are deschiderea să-l asculte, pleacă cu niște  chestii din viața mondenă, culturală, sportivă, politică ce vreodată te-ar putea ajuta în scrierea unui material de presă, sau chiar a unei cărți. In politică este alunecos, versatil și pervers, fumează mult. Iși urmărește scopul politic indiferent de consecințe. Ca plusuri –este pătimaș, implicat și își ține cuvântul dat. Legătura cu FC Argeș? A jucat fotbal de mic copil, pe Ștrand, până în timpul liceului alături de viitori mari fotbaliști. Nu l-a părăsit microbul niciodată. Și-a donat colecția de insigne vechi și de pliante cu meciurile FC Argeș Muzeului Județean Argeș. De când s-a deschis magazinul FC Argeș este client fidel, cumpărând atât pentru el, cât și pentru piteșteni, cărora le oferă gratuit, din dragoste pentru FC Argeș, articole cu sigla FC Argeș. Deși alții, mult mai mici ca el, își trimit șoferii să le cumpere un tricou de la magazinul FC Argeș, el vine personal și lasă și bacșis.

 Cristian Gentea

Acest om se luptă de 2 ani pentru FC Argeș. A jucat fotbal ca vârf, și încă joacă, duminica la stadion. Impune buget pentru FC Argeș la Consiliul Local, caută sponsori, deși băieții ăștia afaceriști care sug din oraș, nu s-au riscat să bage bani în echipă, se umilește, da, acesta este cuvântul, la FRF să avem drept de promovare, și-l obține. Sper să nu-i vedem de acum înainte pe stadion, pe afaceriștii locali,  că va curge multă cerneală…Să-și vadă de banii lor. FC Argeș a supraviețuit și fără ei! Și o va face în continuare.

Tot el a făcut magazinul FC Argeș de unde cumpără pe banii săi (are de unde) articole sportive pe care le dă gratuit. Ce este așa rău în asta? Poate nu știți, si acum vor afla și șefii FC Argeș, eu, personal, am vândut marfă pe caiet.  Nu toată lumea are bani să-și cumpere imediat cum apare ceva, așa, că, cunoscându-i de pe stadion le-am dat cu banii până la salariu sau la pensie. De dragul FC Argeș-ului am dat mici atenții din magazin la cei mai înverșunați suporteri, de ziua lor, pentru că meritau! Și merită mult mai mult! Am pus banii la loc, să ne înțelegem, dar așa este într-o comunitate. Și așa fac și cei doi, cumpără marfă din magazin și o oferă celor care iubesc FC Argeș.

Prefectul Emanuel Soare, în ultima lui zi ca prefect, a împărțit măști gratuit, deși 5 luni a obligat populația să-și cumpere, populație amenințată continuu cu regimul sanitar și amenzi. Acum FC Argeș dă măști gratuite piteștenilor, acțiune care va continua cât va ține nenorocitul asta de Covid. Succes în LIGA 1, lasați echipa în pace! Ați descoperit FC Argeș în campanie electorală, până acum unde ați fost? Vă spun eu, făceați bășcălie pe rețelele de socializare de club și de cei care se țineau după echipă la bine și la rău! Așa că, nu vă recomandă nimic să vorbiți despre FC Argeș – vă dau totuși adresa, Strada Nicolae Dobrin, pe dreapta, lângă cimitir, scrie mare la intrare FC ARGEȘ!