FC Argeș a câștigat sâmbăta meciul disputat acasă în campania  echipei arădene, UTA, cu 2-1. Pentru vulturi au înscris Buhăescu și Vișa. Nefiind un meci cu miza, ne rezumam la câteva chestii, mai mult sociale și de can-can. Cel mai aclamat jucător a fost Andrei Nila, publicul cerând sa i se dea mingea, pentru a înscrie, dar, cum ne-a spus și Andrei după meci: „Și eu mi-am dorit, dar nu a fost sa fie azi.”. Alin Popa a fost scos de pe teren, mai devreme, probabil sa aibă timp sa se pregătească de nunta surorii lui. Da, astăzi, Vasile Popa, tatăl lui Alin și angajat al clubului FCA este socru mic. Casa de piatra mirilor!

La oficiala sus, aceiași tineri de la PSD care vin mereu la meciuri: Lucrețiu Tudor, fostul șef al Finante, cu veșnicul lui zâmbet pe buze, consilierii Daniel Janta și Cătălin Costescu, dar și subprefectul ALDE, Adrian Bughiu. A fost și directorul FCA, Dragoș Șerban, căruia galeria i-a transmis un mesaj oral, același mesaj pe care i l-au transmis și primarului Cornel Ionică.

Tânărul Tofan nu a jucat, dar i-am admirat ținuta vestimentara și parul aranjat „tipla.”

Echipa UTA a fost și de data aceasta însoțită de cei 3 suporteri nelipsiți de la meciurile echipei, și pe care chiar staff-ul ii aduce cu autocarul lor. În semn de respect pentru ei, un suporter FC Argeș i-a dăruit veteranului grupului eșarfă de-a noastră.

Prin tribune, oamenii se întrebau de ce Antrenorii Eduard și Ciobanu nu baga la meciurile acestea fără miza tineri de la grupa under 19, tineri antrenați chiar de ei?

În acest moment, FC Argeș se situează pe locul 6 în clasament.