După terminarea meciului FC Argeș – Mioveni, scor 1-1, antrenorul CS Mioveni, Marius Stoica s-a arătat dezamăgit de modul cum a fost tratat de unii dintre suportetii FC Argeș care l-au apostrofat în timpul meciului. Stoica, fost jucător al lui FC Argeș, spune că este trist că se întâmplă așa ceva între 2 cluburi din același județ: ”Eu mi-aș dori ca FC Argeș sau chiar noi să fim una dintre echipele care promovează, pentru că este strigător la cer să duci o luptă an de an între 2 cluburi. Ar trebui să ne respectăm mai mult și să ne ajutăm.”

Intrebat dacă a jucat sub amenințările primarului din Mioveni, Ion Georgescu, care la conferința de presă a PSD a criticat echipa finanțată din bani publici, antrenorul a încercat să-i găsească scuze primarului, deși sursele nostre ne-au declarat că acesta este ultimul meci al lui Stoica pe banca tehnică, locul său urmând a fi luat de Claudiu Niculescu. Iată ce răspunsuri interesante a dat tehnicianul.

Deși declarase că nu participă la meci, Ion Georgescu a fost pe stadionul Nicolae Dobrin, pe care l-a părăsit în strigătele de dezaprobare ale suporterilor violeți, care i-au reproșat printre altele faptul că au fost avantajați de arbitrul ploieștean, cei din Mioveni fiind gratulați cu apelativul: ”Milogilor!”