Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu critică guvernarea liberală și discursul președintelui Klaus Iohannis contra PSD. Nicolaescu a postat următorul mesaj pe pagina sa de Facebook:

Ca român îmi este rușine de președintele meu și guvernul care ne conduce țara!
Sunt PSD-ist de 20 de ani și mă mândresc cu lucrul acesta. M-am bucurat pentru câștigarea bătăliilor electorale alături de PSD, dar am fost și trist atunci când am pierdut.
Am avut un președinte (Traian Băsescu) foarte controversat și un partid (PDL) care a luat măsuri antisociale dar care au păstrat totuși discuțiile politice la un prag decent.
În aceste zile asistăm la atacuri inadmisibile ale președintelui la PSD afirmând ca iresponsabilă poziția partidului de demitere a „Guwernului” Orban care „guwernează” numai prin ordonanțe neconstituționale și care pun în pericol viața cetătenilor acestei țări (vezi muncitorii trimiși în străinătate și vidul legislativ din perioada 15-18 mai).
Cred că întocmai atributul opoziției este să taxeze greșelile puterii.
Nu cred că președintele trebuie să amenințe din nou cu starea de urgență un popor numai pentru faptul că nu este de acord cu măsurile luate de „guwernul” său.
Toată lumea vede că măsurile de relaxare socială și cele de relansare economică sunt foarte proaste, puține sau lipsesc iar PNL scade vertiginos în sondaje.
Cred că rolul președintelui este să unească acest popor (nu să-l împartă în psd-iști și restul lumii) iar guvernul să contribuie la dezvoltarea societății (nu să schimbe cu orice preț manageri prin ordonanțe și ordine de ministru ilegale).
Nu numai din cauza acestor motive cred trebuie să cadă „guwernul” iar președintele suspendat.