La sediul institutiei a fost afisata seria 9 din acest an, cu date de plecare in perioada 24 – 29 iunie 2020. Ne-au fost repartizate un numar de 38 de bilete de tratament balnear in bazele de tratament care fac parte din Societatea Comerciala de tratament balnear si recuperare a capacitatii de munca – “T.B.R.C.M.” S.A, (al carui unic actionar este Casa Nationala de Pensii Publice), statiunile fiind Covasna, Olanesti, 1 Mai , Amara, Pucioasa.

Eliberarea biletelor se va face in perioada 22 – 28 iunie 2020, conform planificarii care este anuntata telefonic fiecarui beneficiar.
Facem precizarea ca eliberarea biletelor se va face în condiţii de siguranţă medicală impuse de prevenirea răspândirii COVID – 19.

De asemenea, aducem la cunostinta beneficiarilor ca la nivelul unitatilor hoteliere, Casa Nationala de Pensii Publice, a dispus urmatoarele masuri:
 activitati de reparatii, curatenie, igienizare si dezinfectie a tuturor facilitatilor hoteliere;
 implementarea planului de actiune de prevenire a contaminarii persoanelor si de asigurare a protectiei sanatatii in vederea infectarii sau raspandirii COVID 19, pentru perioadele in care urmeaza sa se desfasoare activitati de tratament balnear;
 efectuarea de actiuni de igienizare si dezinfectie zilnica a spatiilor de cazare, maza si tratament

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.