O doctoriță de la spitaluluL de Pneumoftiziologie din Valea Iașului producea, în urmă cu 2 ani, un accident de circulație care s-a soldat cu avarierea a două autoturisme și a mașinii proprii. Vintilă Păuna Claudia pleca în jurul orei 8 de dimineață către locul de muncă, când, pe fondul neatenției a intrat într-un Passat care din izbitură a fost proiectat într-un Mercedes. Până la apariția poliției, la fața locului ajunge un coleg de serviciu al doctoriței, asistent medical,  care se oferă să o conducă  cu mașina sa, pentru a nu întârzia la programul de lucru.

In jurul orei 9, echipajul de poliție a ajuns la fața locului, unde i-a găsit pe cei doi șoferi, dar, și pe asistentul care se întorsese la locul accidentului pentru a informa organele poliției că doctorița se va prezenta la sediul Poliției Curtea de Argeș, după ora 13.00, atunci când va putea pleca de la spital, lucru care s-a întâmplat întocmai. Polițiștii i-au testat pe toți 3 cu aparatul etilotest, rezultând că cei doi șoferi bărbați,  nu consumaseră alcool. Surpriza a venit din partea doctoriței, care la aproximativ 6 ore de la producerea evenimentului avea o alcoolemie de 0.54 mgl/L. După prima testare a fost condusă și la IML unde s-a constatat o alcoolemie 1,19 gr/1000 ml.

Confruntată cu probele și declarațiile martorilor, doctorița a motivat ca la ora 12.00 a plecat de la spital cu același asistent la domiciliul ei, unde, pentru a se liniști a consumat câteva pahare de wiskhey. Totuși, până la urmă, doctorița a recunoscut faptul că în noaptea precedentă producerii evenimentului rutier a consumat băuturi alcoolice, dosarul ei fiind trimis în judecată de curând. Se pare că doctorița nu este la primul episod de acest gen, ea mai fiind depistată băută la volan, doar că atunci se întorcea de la spital, pe când în acest caz se ducea să îngrijească pacienții. De data aceasta, femeia a fost trimsă în judecată, dosarul fiin înaintat Instanței in urmă de curând!