TERMO CALOR CONFORT trage un semnal de alarmă: 3200 de clienți (asociații de proprietari, societăți) nu și-au achitat facturile pentru energie termică, încălzire și apă caldă de consum!

În aceste condiții, există riscul ca Termo Calor să intre în imposibilitatea de a achita serviciile furnizorului de gaze, acesta putând sista oricând furnizarea gazelor naturale, ceea ce ar conduce la oprirea furnizării energiei termice către populația municipiului Pitești, iar bugetul orașului să suporte majorările pentru întârzieri la plată către frunizorul de gaze. De asemenea, există și neplăcerea executării silite pentru cei 3200 de rău platnici.

Termo Calor a demarat deja punerea în executare silită a facturilor care depășesc termenul scadent 15-45 de zile de la data emiterii documentelor de plată.
Fiecare dintre cei 3200 de clienți care au intrat în executare vor fi obligați la plata sumei de pe facturile restante la care se adaugă 131,40 lei titlu executoriu pentru fiecare factură, plus taxe judiciare și cheltuieli de executare silită.

Pentru a nu se ajunge în asemenea situații Termo Calor solicită de urgență achitarea sumelor restante în perioada imediat următoare.