Societatea Apă Canal 2000 SA Pitești va executa în data de 30 iunie 2022, între orele 9 – 17, lucrări pentru înlocuire pompa foraj la Stația de Pompare Căteasca.

Vor fi afectați de această oprire utilizatorii din sat Căteasca, zona centru, comuna Căteasca.

Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele operaționale care efectuează lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectați, depunând eforturi susținute pentru asigurarea funcționalității sistemului de alimentare cu apă în condiții de calitate și de siguranță.

 Recomandăm consumatorilor să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informații în timp real a evoluţiei lucrării, utilizatorii pot intra pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunea „Lucrări programate‟, iar pentru informaţii sau sesizarea oricăror probleme la reţelele de alimentare cu apă potabilă sau canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la: tel. Dispecerat (Non Stop) – 0248 223 237, e-mail: [email protected].

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de această oprire.