💢 Ion Mînzînă – președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputatul Simona Bucura-Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș – și Eduard Dima – directorul adjunct al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) București, au fost azi pe teren pentru a vedea lucrările în curs pe Drumul Național 65 A, Pitești- Costești- Roșiori de Vede.
✅Pe sectorul de drum Buzoești- Ungheni- Căldăraru au fost așternute două straturi de covor asfaltic, inclusiv stratul de uzură pe o lungime de 14 kilometri.
✅Pe sectorul de drum de la Miroși a fost turnat covor asfaltic cu frezare pe o lungime de patru kilometri, lucrări realizate în regie proprie de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti.
‼️Principalul obiectiv al actualei conduceri de la Consiliul Judetean Argeș și al PSD Argeș este acela de a aduce infrastructura rutieră la nivel european. În acest sens au fost alicate fonduri proprii, dar au fost atrase mai ales fonduri europene și guvernamentale.
“🤝Alături de colegii mei parlamentari, și aici trebuie să apreciez eforturile depuse de deputatul Simona Bucura Oprescu, am făcut numeroase demersuri pentru ca și aceste drumuri să intre în atenția Direcției Regionale de Drumuri și Poduri. Știu că Argeșul are o rețea extinsă și de drumuri naționale, nu numai de drumuri județene, știu că foarte multe resurse sunt consumate în zona Bucureștiului, dar pot spune că sunt mulțumit că în ultimii doi ani au început să apară proiecte consistente și în județul nostru.
🤝Este și motivul pentru care apreciez implicarea directorului adjunct al DRDP București, Eduard Dima, în atingerea acestui deziderat al nostru.
💢Întotdeauna am considerat că infrastructura este principalul pilon pe care economia județului poate crește și vom continua investițiile, atât pe drumurile județene, cât și pe cele naționale.” – Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș.