Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, împreună cu AlinaNicolau, directorul Regiei Autonome Județene de Drumuri și primarul comunei Căteasca, FlorianLiviuNăstase, au fost astăzi, 11 mai 2023, pe șantierul Drumului Județean 702G.
✅ Acest tronson de drum județean, în lungime de 12 kilometri, a fost predat în administrare de către CJ Argeș către Consiliul Local Căteasca, pentru a fi asfaltat, în urma unui parteneriat cu administrația locală, parteneriat similar cu cel de la DJ 704C, varianta ocolitoare a podului închis de la Căteasca, drum asfaltat anul trecut.
💬 Suntem în comuna #Căteasca, unde am fost invitați de primarul Liviu Năstase pentru a vedea lucrările de asfaltare la drumul județean. Aici lucrările se derulează în urma unui parteneriat, Consiliul Judetean Arges predând administrarea tronsonului pentru această investiție.
✅ Încurajăm astfel de parteneriate pentru a asfalta mai rapid un număr cât mai mare de kilometri. Sunt parteneriate care s-au dovedit a fi eficiente. Îi mulțumim domnului primar pentru efortul pe care îl face pentru a asfalta acest drum județean și sperăm să continuăm astfel de colaborări – Marius Nicolaescu, vicepreședinte Consiliul Judetean Arges.