Cadourile fac parte din viața noastră. Acestea sunt o dovadă a recunoștinței și aprecierii pe care o avem față de alte persoane. De aceea, cu ocazia unor evenimente speciale apelăm la acestea pentru a le face o surpriză celor dragi.

 

Pregătește pe cont propriu cele mai apreciate cadouri

 

Cadourile pe care le faci depind și de evenimentul la care participi. Este normal ca la o zi de naștere a unui apropiat să îi oferi ceva mai personal sau un produs pe care știi că și-l dorește. Totuși, la o vizită de sărbători, de Anul Nou, de exemplu sau când mergi pentru prima dată la cineva acasă atunci este greu să alegi cadoul potrivit. Coșurile din magazine concepute pentru a fi oferite drept atenție sunt o variantă potrivită, dar costisitoare. Mai jos vei găsi câteva recomandări pentru a realiza pe cont propriu un asemenea coș cadou.

  1.   Coș împletit

Primul pas este să găsești un coș în care să pui toate produsele care vor forma cadoul. Fie că îl cumperi de pe internet sau din magazin, un coș împletit este o alegere potrivită. Acesta nu trebuie să fie scump pentru că nu este elementul principal.

  1.   Cafea

Atunci când realizezi un asemenea coș cadou trebuie să ții cont de persoana sau persoanele cărora îl vei oferi. Cel mai probabil va fi vorba de adulți, de un prieten, o prietenă sau un cuplu. De aceea, o pungă de cafea măcinată din gama Auchan trebuie să se regăsească printre produsele din coș. Poți alege cafeaua în funcție de preferințele persoanei care va primi cadoul.

  1.   Ciocolată

Sunt slabe șanse să găsești o persoană căreia să nu îi placă ciocolata. Totuși, gusturile diferă de la un om la altul. De aceea, trebuie să fii atent la preferințele persoanei căreia îi vei face cadoul și să alegi sortimentul potrivit. Bineînțeles, în cazul în care nu ești sigur ce să alegi poți opta pentru mai multe variante!

  1.   Băuturi alcoolice

Băutura îți oferă multe posibilități pentru a completa coșul cadou. Dacă acesta este pentru un cuplu poți alege câte o sticlă pentru fiecare. De exemplu, pentru doamnă sau domnișoară poți opta pentru un vin rose, iar pentru bărbat poți alege o sticlă de whiskey. În același timp, un vin bun este un cadou care i-ar putea mulțumi pe amândoi.

  1.   Lumânări parfumate

Nu toate produsele din coș trebuie să fie comestibile. Poți completa coșul și cu un set de lumânări parfumate. Acestea vor fi apreciate pentru că lumânările parfumate sunt utile în orice locuință pentru a împrospăta aerul din casă.

  1.   Produse de îngrijire personală

Alte produse care se potrivesc bine într-un coș cadou sunt cele de îngrijire personală. Săpun, balsam, loțiuni de corp sau creme de bărbierit sunt unele variante pe care le poți adăuga.

  1.   Căni

Poți adăuga, de asemenea, obiecte care să fie folosite de către familia căreia îi faci cadoul. Un set de căni asortate este o alegere cu care nu poți da greș.

Prin urmare, poți realiza pe cont propriu un coș cadou care cu siguranță va fi apreciat de persoana care îl va primi. 

Poză de Kasturi Roy pe Unsplash.com