Societatea APĂ CANAL 2000 S.A., cu sediul în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, organizează concurs pentru ocuparea unui post de referent la Serviciul Contorizare.

Atribuţiile de bază ale postului sunt:

  • elaborarea/redactarea devizelor, situațiilor de lucrări și altor documente specifice activității de contorizare;
  • verificarea și corelarea elementelor componente ale situațiilor de lucrări utilizate în procesul de contorizare;
  • realizarea activităților de secretariat/suport.

Cerințele și condiţiile de participare la concursul pentru ocuparea postului de referent sunt următoarele:

  • studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat;
  • cunoștințe utilizare MS Office (Word și Excel avansat);
  • atenţie la detalii,
  • corectitudine.

Concursul constă într-un interviu ce include aspecte practice.

Bibliografia pentru interviu: Legea serviciilor comunitare de utilități publice nr. 51/2006, republicată cu modificările și completările ulterioare; Legea serviciului de alimentare cu apă și de canalizare nr. 241/2006, republicată cu modificările și completările ulterioare.

Candidaţii vor transmite CV, Consimţământ şi Informaţii la colectarea datelor cu caracter personal direct de la persoana vizată (se descarcă de pe site-ul societăţii secţiunea „Clienţi – Formulare‟), cererea de participare la concurs şi copii ale actului de identitate şi actelor de studii pe adresa de e-mail [email protected] sau le vor depune la ghişeul unic al societăţii situat în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, până la data de 25.10.2024 inclusiv, ora 16.00.

Pentru informaţii suplimentare, vă puteți adresa la numărul de telefon: 0248.217.399, în zilele lucrătoare, între orele 8.00 – 16.00.