Luni a fost ziua demisiilor la PSD Argeș. Nemulțumirea demisionarilor vine pe fondul numirii noului director al Finanțe Argeș, Dumitru Braia, fostul director, Lucrețiu Tudor pierzând această funcție. Lucrețiu Tudor este membru al PSD Pitești, organizație condusă de Cristian Gentea. Președintele PSD Pitești și-a arătat astfel dezaprobarea față de Șerban Valeca, președintele PSD Argeș și senator, care, în opinia celor care au demisionat, nu a luptat suficient ca Lucrețiu Tudor să-și păstreze funcția. Astfel, primul care și-a depus demisia din funcția de preşedinte executiv al PSD Argeş, a fost chiar președintele PSD Pitești, Cristian Gentea.

Acesta a fost urmat de viceprimarul Piteştiului, Sorin Apostoliceanu și şefa Organizaţiei de Femei a PSD Argeş, Tatiana Preduţ.
De asemenea, preşedintele comisiei de eticã a PSD Argeş, Sevastian Tudor, a demisionat. Sevastian Tudor este tatăl fostului șef al Finanțe Argeș, Lucrețiu Tudor și fost director al Teatrului Al. Davila.
Mario Păun, președintele executiv al TSD Argeș a anunţat și el că și-a dat demisia din funcţia pe care o deţine în PSD Argeş.
Deputatul Cãtãlin Rãdulescu s-a adăugat listei de demisii, renunânând la funcția de vicepreşedinte al PSD Argeş. Animozitățile dintre Rădulescu și președintele PSD Argeș, Șerban Valeca sunt cunoscute, Rădulescu afirmând că șeful lui de partid a pierdut funcția de vicepreşedinte al PSD la nivel naţional, pentru că el a lucrat împreună cu Adrian Țuțuianu de la Dâmbovița împotriva lui.
De menționat este că cei care au demisionat din funcții de conducere din PSD Argeș sunt înscriși ca membri social democrați în organizația de la Pitești, unii având și funcții, lucru care nu-i afectează prea tare. Mai mult, aceștia dețin funcții în administrația publică locală – consilieri, viceprimar etc pe care și le păstrează în continuare.
De altfel, de remarcat ar mai fi faptul că primarul Piteștiului, Cornel Ionică deține funcția de vicepreședinte PSD Argeș, dar până în acest moment nu și-a anunțat intenția de a demisiona.