Deși au votat Moțiunea de Cenzură USR și Pro România nu vor vota noul guvern. Astăzi, Victor Ponta a declarat că nu votează guvernul lui Orban.

Ludovic Orban:” Mă așteptam la această poziție, nu înțeleg de ce au mai votat Moțiunea de Cenzura. Purtăm discuții individuale, chiar și cu cei din PSD, dar nu vom negocia cu PSD. Cine nu votează acest guvern, devine responsabil de situație…”

Suntem singurul partid care în acest moment mai apără interesele oamenilor, ale celor de centru-stânga. Din păcate, PSD, după cum aţi văzut, a degenerat într-o grupare baronial – analfabetă şi, din acest motiv, vom susţine un guvern doar atunci când vom fi convinşi că proiectele de competenţă, de profesionalism, de interes pentru electoratul nostru de centru-stânga sunt garantate şi reprezentate. Ne-am înțeles pe un singur lucru. Vom susține, cei de la Pro România, alegeri anticipate pentru Parlament. Din punctul nostru de vedere se pot realiza și au și sens pentru binele tuturor, să le facem odată cu cele locale”, a mai spus Ponta.