Bucurie mare pe niște băieți care s-au simțit și ei parte din elita fotbalului, deși tot ce-i  recomanda era meseria de vânzător la consigneție. Așa că, au cumpărat un porc, 2 țuici și  au făcut o palidă replică de eveniment. Băieți de la țară…atât au putut…Si-au mai invitat si super fotbalisti de la București, când nu-ți știi limita…te dai în stambă cu grație.

Acum, vânzătorul de la consignație, suparat că vorbim de FC ARGEȘ, la evenimentul lui de Liga 5, ne ”stinge” lumina. Și ca să fie treaba, treabă a mai rămas și dator, ca un patron ce este… Și nu și-a onorat nici învitații, cu ce le-a promis, dar el a adus oameni de fotbal, ce-ai măăăă… la țară, la el.. Adică, a tăiat un porc si  l- a pus pe Viorel Turcu să stea în picioare ore întregi…Ce jena  le-a fost fotbaliștilor invitați, de la București.

Si ca să încununăm cu succes o seara organizata de un cocalar absolut, dintr-o comună de lângă Pitesti, fostul antrenor al lui FC Arges, Eduard Augustin, refuză să vorbească despre echipa noastră. Ii e rusine! Nouă nu…

A mai fost prezent și Viorel Turcu, așa cum îl știm: elagant, modest, minunat..și Ilie Bărbulescu, tot  la fel cum îl știm… Ne cerem scuze, o sa ne cerem voie să vorbim despre FC Argeș, stiu, frustarea e mare…lasati, ca sunteți patron în liga PI. Succes!