Teatrul „Alexandru Davila” Pitești, cu sprijinul Consiliului Județean Argeș, organizează în perioada 28 noiembrie – 05 decembrie 2020, Festivalul Internaţional al Teatrului de Studio DaFeSt Pitești. Evenimentul, aflat la cea de-a XXIV-a ediție, va avea loc, în 2020, exclusiv în mediul online.

Începând cu data de 28 noiembrie, Festivalul Internaţional al Teatrului de Studio DaFeSt propune o selecţie vastă de evenimente găzduite de o ediţie specială online cu vizionare gratuită.

DaFeSt aduce în casele spectatorilor timp de 8 zile, spectacole de teatru, teatru muzical, teatru pentru copii şi tineret, teatru – dans, teatru de păpuşi pentru adulţi, teatru non-verbal, teatru – circ şi interviuri – Interviurile Dafest.

Programul fiecărei zile de festival va începe la ora 11.30 cu difuzarea primului spectacol şi se va încheia la ora 21.00 cu difuzarea ultimului spectacol.

Din 28 noiembrie până pe 5 decembrie evenimentele vor putea fi urmărite gratuit pe site-ul festivalului – www.dafest.ro, pe pagina de Facebook a festivalului –  www.facebook.com/festivalpitesti, YouTube – Dafest2020, dar și pe pagina de Facebook a teatrului – www.facebook.com/tadpitesti.

Ediția specială DaFeSt din acest an va aduce pe ”scena online” spectacole remarcabile din România și din Franța, Italia, Belgia, Ucraina, Austria şi Republica Moldova.

Scopul Festivalului Internaţional al Teatrului de Studio DaFeSt Pitești, ediţie specială online este de a educa prin artă, de a promova arta spectacolului din România, de a stimula schimburile culturale dintre România şi alte ţări şi de a atrage segmente noi de public cu care ne vom regăsi, cu siguranţă, faţă în faţă, în următoarele întâlniri, în sala de spectacol.