Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa în data de 3 aprilie 2024, între orele 9 – 22, lucrări de spălare şi igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei potabile din Staţia de Repompare Dârzului, municipiul Piteşti, iar în acest interval orar apa potabilă se va furniza cu presiune scăzută, fiind afectaţi următorii utilizatori:

  • DN 65, str. Ecologiei şi blocurile de la Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare Agricolă din comuna Albota;
  • Platoul Prundu Piteşti/Bradu – la etajele superioare.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de furnizarea apei cu presiune scăzută şi îi asigurăm că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.