Știri de Pitești a câștigat definitiv procesul intentat de fostul candidat USR la primăria Ștefăneși, Mihai Diaconu. Acesta a fost deranjat că redactorii noștri au scris în timpul campaniei electorale locale 2020, două materiale preluate chiar de pe pagina sa de Facebook. Diaconu a postat în campania electrală poze cu copii care purtau tricouri de propagandă electorală, situație interzisă de legea electorală, ca să nu mai ziceam de cea a bunului simț. La momentul respectiv, Mihai Diaconu a solicitat un drept la replică, text care a fost publicat integral pe site-ul nostru, deși nu eram obligați să o facem. Mai jos atașăm link-ul cu știrea originală și pe cel cu dreptul la replică al lui Diaconu.Candidat pentru funcția de primar, folosește copii în campanie

 Drept la replică din partea candidatului USR care folosește copii în campania electorală

Un alt doilea material care l-a deranjat pe fostul candidat USR, Mihai Diaconu, a fost semnalat de cititori și se referea la poziția sa față de niște căței ai străzii, așa cum se poate citi accesând link-ul de mai jos:

 Viziunea modernă a unui candidat USR – Trimite hinghierii să anihileze niște cățeluși fără apărare

Menționăm că ambele materiale au fost preluate cu exactitate de pe facebook, spațiu public unde fiecare utilizator își asumă ceea ce postează.