FC Argeș s-a reunit astăzi la al doilea antrenament după revenirea din Turcia, la care a participat și cel mai recent fotbalist transferat. Este vorba de cel de-al cincilea transfer din această iarnă în persoana fundașului Mihai Daniel Leca. Acesta a fost prezentat presei alături de Ovidiu Rasoveanu și Andrei Mirică. Înainte de prezentarea lui, antrenorul Ionuț Badea a vorbit despre importantele întâlniri care vor avea loc, cele cu Clujul și Mioveni.

Revenind la Mihai Leca, fundașul va împlini peste două luni 28 de ani vine de la Chindia Târgoviște, formație de primă ligă, pentru care a evoluat în acest sezon competițional în 19 partide. Leca nu este la prima experiență în Liga I, el mai trecând pe la Oțelul Galați, Daco Getica București și Concordia Chiajna. Noua achiziție a grupării din Trivale a avut și două experiențe în străinătate, Mihai evoluând în sezonul 2016-2017 în Țara Galilor, la echipa de primă ligă, The New Saints și în Republica Moldova, la Zimbrul Chișinău. În cei aproape zece ani de activitate fotbalistică, Mihai a bifat 153 de partide, reușind să marcheze 8 goluri. În această iarnă, FC Argeș i-a mai adus pe fundașul francez, Sylvain Deslandes, atacantul bosniac, Nedo Turkovic și mijlocașii români, Andrei Mirică și Ovidiu Rasoveanu.

Și Ovidiu Rasoveanu s-a arătat încântat de noua sa formație și are sperențe că FC Argeș va promova în LIGA1. Vineri, 21 februarie, de la ora 20.00, FC Argeș va juca la Cluj, un meci care presupune multă presiune pentru alb-violeți.