La prima vedere, Iphone XS seamănă cu Iphone X, dar există câteva aspecte prin care se diferențiază cele două modele de telefoane. De exemplu, Iphone XS este mai greu, camera este mai mare și vine cu suport Dual-SIM. 

Acest smartphone este o alegere bună dacă vrei să renunți la un model mai vechi de Iphone, dar există câteva aspecte de care trebuie să ții cont când te hotărăști să achiziționezi un Iphone XS. 

Ce trebuie să știi despre Iphone XS, înainte să îți achiziționezi unul

  • Ecranul este mult mai “performant”

Poate nu mulți știu, dar ecranul telefonului este un aspect relevant atunci când folosești un smartphone. De ce? Pentru că este o fereastră importantă pentru tot conținutul: fotografii, videoclipuri, documente, fișiere. Zilnic accesezi măcar una dintre aceste opțiuni, deci este important să știi că Iphone XS are un ecran OLED „Super Retină”, asta însemnând că este mai luminos și vezi culorile mult mai precis decât de pe alte telefoane. Iphone XS este cel mai bun device pentru vizualizarea fotografiilor și videoclipurilor de înaltă calitate. 

  • Camera Iphone XS este incomparabilă

Din punctul de vedere al camerei foto, Iphone XS este cea mai bună invenție realizată de compania Apple. Iphone XS are inclus un nou senzor care ajută la îmbunătățirea fotografiilor realizate de tine. Această funcție este în strânsă legătură cu spațiul mare de stocare și ecranul performant al telefonului. 

  • Este rezistent până la un punct

Iphone XS are o rezistență uimitoare: poate să cadă și în mare, el rezistând până în 30 de minute la o adâncime de 2 metri. În plus, este rezistent și la praf și la stropire. Dar asta nu înseamnă că rezistă și la spargeri sau la zgârieturi. Aspectul telefonului tău reflectă multe despre personalitatea ta și dacă te încumeți să-ți cumperi un telefon mai scump, atunci este necesar să ai grijă maximă de el.

Noroc că există diverse metode prin care poți feri telefonul de zgârieturi, iar cea mai eficientă este să folosești folie de sticlă sau huse de protecție. Lerato.ro îți pune la o dispoziție o varietate largă de huse pentru Iphone XS, dintre care o poți alege pe cea perfectă pentru noul tău telefon. 

  • Are o grămadă de funcții noi

Iphone XS are o grămadă de noi funcții față de modelele apărute anterior. De exemplu, are un Face ID mult mai bun, față versiunile vechi, asta însemnând că ecranul se deblochează mai rapid și este mai dinamic. Pe de altă parte, dacă ești o persoană care călătorește mult, atunci vei fi încântat să afli că acest model de Iphone are asistență pentru cardurile Dual-SIM.

Este foarte important să te documentezi adecvat înainte să cumperi un telefon nou, mai ales un Iphone XS, care nu este accesibil pentru toate buzunarele. 

 

Sursa foto: freepik.com