La Godeni, se lucrează și la realizarea cadastrului gratuit, iar primarul Ion Pădureanu explică faptul că acesta va fi realizat în toată comuna, fără costuri din partea cetățenilor, numai că lucrările se vor face treptat: „Lucrăm la cadastrarea gratuită pe anumite sectoare stabilite cu OCPI. Cadastrarea gratuită se va face în toată comuna”.

În acest mandat, primarul este hotărât să finalizeze proiectele demarate: „Vreau să termin proiectele pe care le-am început. Și vă spun, de exemplu, că la proiectul finanțat prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, care va începe în această lună, avem de lucru cel puțin doi ani. Se asfaltează drumurile locale din comună. În ceea ce privește proiectul de branșament la rețeaua de canalizare, vom mai munci încă un an până îl vedem finalizat”, a explicat primarul de la Godeni. Ion Pădureanu a mai completat: „Sunt mulțumit de ceea ce am realizat. Eu am făcut ceea ce trebuie: drumuri, canalizare, reabilitarea tuturor cele patru cămine culturale. Am lucrat la punerea în funcțiune a stației de epurare. Proiectul inițial a fost prevăzut fără branșamente și a trebuit să facem în acest an branșamentele”.
O altă investiție importantă pentru cetățenii din Godeni o reprezintă introducerea gazelor, iar administrația locală a depus, încă de la sfârșitul anului 2021, un proiect pe POIM pentru realizarea acestui obiectiv-cheie în materie de utilități publice.