Polițiști din mai multe județe ale țării s-au adunat în fața sediului Poliției Locale Pitești pentru a fi solidari cu localul care de mai bine de o săptămână se află în comă. In timp ce polițiștii își exprimau compasiunea și susținerea, șeful Poliției Locale Pitești, Valerica Nicolae a stat în biroul său. Reamintim ca Nicolae este denunțătorul primarului Ion Georgescu care acum este reținut pentru mită.

Revenind la subiectul reuniunii de duminică, reamintim că: „In seara de 4 noiembrie 2023, unul dintre polițiștii locali piteșteni, în timp ce își făcea datoria, a fost victima unei agresiuni grave. C.S. în vârstă de 55 de ani, polițist local la Ordine Publică din 2007, a surprins, în timp ce patrula în zona centrală, un tânăr care a spart o sticlă de bere pe stradă, în dreptul Colegiului Național „I.C.Brătianu”.

Politistul i-a atras atenția asupra comportamentului – act de vandalism în pațiul public. Cu agresivitate, bărbatul în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Moșoaia, l-a lovit în zona feței, prin surprindere.

În urma loviturii, polițistul local a căzut și a fost izbit cu capul de asfalt, rămânând inconștient.Autorul este reținut și s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ultraj.