După patru victorii consecutive, FC Argeș a pierdut în deplasare la Daco-Getica, cu scorul de 1-0, marcatorul golului fiind Stancu(min.26). Despre meciul în sine, nu se poate spune prea mult, pentru că așa cum a declarat pentru Știri de Pitești, antrenorul Augustin Eduard: ”Nu am fost lăsați să jucăm!”. Atât antrenorii, cât și suporterii au acuzat un arbitraj defectuos din partea lui Oprea Ovidiu, Alexandru Roman și Mihai Noroc, care, spun aceștia, au vitregit echipa alb-violetă de două ori de un 11 metri. Mai mult, în timpul meciului, arbitrii au fost auziți de suporteri și de presă, adresându-se jucătorilor de la Daco-Getica, după faze controversate: ”Hai, Mhai, dă drumul la joc!”
Nici terenul nu a fost unul care să-i ajute pe vulturii noștri, care sunt obișnuiți cu o suprafață ca-n palmă, așa cum este pe stadionul Nicolae Dobrin. In Capitală, la Daco-Getica, păpădiile și gropițele se băteau care să ocupe mai mult spațiu.


Chiar dacă nu am avut parte de un spectacol fotbalistic, cel verbal a făcut deliciul celor care au stat aproape de teren. Antrenorul Augustin Eduard s-a agitat mai mult ca niciodată și le-a strigat jucătoriilor niște metafore…drăguțe. Sătul de cât strigase la el, Panait se întoarce către domnul profesor, și ca un ascet, îi spune din mijlocul terenului: ”Calm, calm!” …Și ar mai fi multe de spus, cum era să ne încăierăm, în sectorul nostru cu câtiva fani ai Petrolului sau cu băiatul care căra targa, dar unele situații nu trebuie devoalate. Din respect pentru competiție. Și la final, jucătorii noștri s-au trezit și cu surpriză la dușuri. Nu era apă caldă. Dar mai bine să ascultăm ce a declarat reporterilor noștri, antrenorul lui FCA, Augustin Eduard.

Ca întotdeauna, echipa FC Argeș a fost încurajată de galeria sa neobosită, Peluza Nord Pitești. Din partea conducerii echipei nu a fost nimeni, somnicul de sâmbătă dimineața este mult mai dulce. Acum, serios, bine că nu ați venit, a fost un curent la oficială, de nu ne-am dezghețat până la Pitești.