”Un raport al Curții de Conturi din 2017 a stabilit ca fostul primar, Ene Florea, și contabila Burnei Maria trebuie sa plătească Primăriei Mosoaia peste 3 miliarde de lei vechi. În condiții de normalitate ar fi trebuit depusa imediat acțiune în instanta. Acest lucru nu s-a întâmplat pentru ca Primăria Mosoaia a rămas tot pe mâinile PSD. În înțelegere cu partenerul sau politic de aproape 20 de ani, vicele Necula Ion s-a făcut ca uita de aceasta problema. Aceeasi atitudine au avut-o funcționarii din primărie și toți consilierii locali. În luna mai a acestui an a fost înregistrată pe rolul Tribunalului Arges aceasta acțiune. Necula Ion era încă membru PSD, dar s-a temut ca se împlinește termenul de prescripție și totul se poate prăvăli peste el. Mai mult decât atât, se poate vorbi deja de un abuz în serviciu din cauza întârzierii cu care a fost promovata acțiunea. Este evident ca a existat o înțelegere între Ene Florea, Necula Ion și PSD cu privire la aceasta acțiune. În cazul în care lucrurile erau demarate în 2017, procesul era finalizat. Poate era începută și executarea silita. Cu banii obținuți se putea reface școala. Am uitat sa va spunem ca suma de 3 miliarde are legătură cu școala noua.
Partea interesanta urmează acum. Busca Victorița, fiica lui Ene Florea, dacă va ajunge primar, va face tot posibilul ca Primăria Mosoaia sa piardă procesul. De ce credem asta? În cazul în care primaria va obține o hotărâre favorabila va trebui sa înceapă executarea silita. Cu alte cuvinte, fiica să-și execute silit tatăl. Este limpede ca nu se va întâmpla asta din moment ce Busca Simona a preluat pe numele sau multe din bunurile tatălui. În cazul în care va fi executat prin poprire, Ene Florea va plăti câteva sute de lei pe luna. Asta înseamnă că va fi nevoie de zeci de ani pentru recuperarea sumei. Peste aceste zeci de ani datoria ar putea fi moștenită de Busca Simona. Foarte simplu! Procesul trebuie pierdut!
In varianta în care Necula Ion devine primar situația nu va fi cu mult diferita. Se va trage de timp foarte mult și în mod sigur se va ajunge la o înțelegere cu PSD. Lupul își schimba parul, dar năravul ba!
Nu înțelegem de ce familiile Ene și Busca nu plătesc prejudiciul de 3 miliarde. Din câte cunoaștem noi au făcut bani frumoși din comerțul electronic acum câțiva ani. Nu va gândiți ca au jucat la Bursa!
Asa au „funcționat” blaturile în Primăria Mosoaia timp de 20 de ani.
Nici Consiliul Local Mosoaia nu a făcut nimic pentru ca mulți dintre consilieri, actuali candidati la primarie și la consiliul local, nu au realizat venituri în viata lor. Poți sa zici ceva când tu ești mai rău ca ei!
Strada cu Strada, schimbam Mosoaia.”, se arată într-un comunicat postat de USR Moșoaia.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.