Prefectul Emanuel Soare a transmis un mesaj tranșant, aproape dictatorial. Acesta le spune argeșenilor care comentează regulile sau pun diferite întrebări să nu mai comenteze. Pe pagina personală, prefectul le-a scris că ”Regulile trebuie respectate, nu comentate!” Mesajul nu i-a intimidat pe internauți care au continuat să ridice anumite probleme.

Mesajul prefectului: ”Celor care comentează regulile, care caută vinovați, conspiraționiștilor, negaționiștilor, le recomand să reflecteze la aceste lucruri și să respecte regulile în vigoare!
Pe măsură ce incidența cumulată a cazurilor va depăși 3 la mie, vom fi nevoiți să aplicăm măsuri restrictive care pot include inclusiv măsuri de carantinare.
Regulile trebuie respectate, nu comentate!”

Mesajele cetățenilor: ”Cand veti vb deschis cu argesenii? Noi de ce nu stim unde exact unde sunt cazuri de Covid în județ? Ne trezim cu filtre de poliție ce dezinfecteaza mașinile, ce intra in sat dar nu ne spun nimic? Creați panica în mijlocul populatiei si nu este ok!!! Va rugam sa transmiteți public lista localităților cu restricții sau cazuri de Covid sa stim adevărul…copii nostrii merg la școală și ii punem în pericol în maxi taxi sau în scoli.”

”Dl prefect,este normal sa ne panicam cand ne trezim cu filtre de poliție ce dezinfecteaza cu soluții masinile mai ales că nu ne spun nimic! Logic era sa fim înștiințati! V-am pus o intrebare nu v-am criticat faceti diferenta! Am întrebat după ce am verificat si astăzi comunicatele,cum nu am gasit nimic dar poliția este aici logic ca ma tem pentru ca locuiesc aici. Si da,am întrebat ca cetatean al comunei nu ca om politic…cam certaret raspunsul dv-tra!”

”Cred ca reteaua de socializare e folosita cam oficial, nu stiu cata lume ia in serios ce vede pe un site de socializare, cu atat mai mult Facebook. Eu personal vad zilnic centrul si o parte buna din oras pe jos si sincer chiar nu mi-a iesit om in cale fara masca sau fara sa ne ocolim unul pe altul pe trotuar, lumea respecta regulile, hai sa nu fortam niste lucruri care se fac deja. Omul nu functioneaza pe baza de restrangeri, se poate degenera. Hai sa nu fortam oamenii la niste masuri pe care oamenii le-au luat deja din proprie initiativa. Alta idee, Incetiniti masinile de pompieri care transmit mesaje, masina cu circul de saptamana trecuta mergea si mai incet, si mai des, se auzea si mai tare, totusi vorbim de un mesaj important.”

Ieri, știridepitești.ro prezenta un material în care erau sesizate o parte dintre subiectele ridicate de argeșeni. Video. 7606 cazuri în Argeș, ambulanțe care se plimbă goale prin cartiere și o întâlnire cu mulți participanți organizată de PNL