Ești tot timpul la curent cu tot ce apare în domeniul modei și visezi să ai acasă un dressing impresionant cu piese de colecție? Atunci cu siguranță, te afli printre persoanele pasionate de haine, pantofi și accesorii, care visează să devină un fashion icon renumit.

Din păcate, pasiunea pentru modă este destul de costisitoare și necesită alocarea unor bugete impresionante pentru a fi mereu la curent cu ultimele tendințe. Pe lângă aspectele financiare, este important să ai mereu acces la informații noi în acest domeniu, dar și la cele mai importante magazine, ateliere sau case de modă, de unde poți să achiziționezi tot ce îți dorești.

Dacă ești din Pitești și nu ai acces la toate aceste oportunități, iar locul tău de muncă nu îți oferă un venit care să te mulțumească, e timpul să faci o schimbare majoră în viața ta, luând în considerare relocarea într-un oraș mai mare, cum este Bucureștiul, în care poți găsi joburi bine plătite pentru ați îndeplini toate visurile.

Descoperă cum poți să devii cât mai rapid un fashion icon admirat de toată lumea

  1. Construieşte o carieră în modelling

O carieră în domeniul modellingului te va aduce mult mai aproape de pasiunea ta, deoarece vei lua contact direct cu lumea prezentărilor de modă, dacă trăsăturile tale fizice se încadrează în standardele impuse. În plus, poți avea ocazia să participi la reclame foto sau spoturi TV, ori să fii hair model sau un model de probă, mai exact cel care probează colecțiile marilor case de modă în show-room pentru clienții importanţi.

Toate aceste joburi îți pot aduce beneficii financiare considerabile, dacă ajungi să fii un model apreciat în domeniu, atât datorită frumuseții fizice, cât și datorită seriozității, a disciplinei și a unui stil de viață sănătos. Modele foarte pasionate de muncă lor se supun unui program obositor și pot sta în picioare ore întregi până când își termină activitatea, de aceea ai nevoie de multă determinare pentru a reuși în fața concurenței. Pe lângă bani, vei avea oportunitatea să beneficiezi și de anumite piese vestimentare, care îți vor completa garderoba la care visezi, ceea ce conturează în final un job ideal pe care îl poți practica cu succes.

  1. Angajează-te  într-un studio profesionist

Jobul ideal pentru o pasionată de fashion implică pe lângă vestimentație și un stil de viață care să te facă să te simți că un superstar. Alegând o carieră în domeniul videochatului la Kendra Studio, vei obține încasări fabuloase cât mai rapid, încă din prima luna de angajare, care îți vor permite să duci un stil de viață cât mai luxos.  În plus, că model într-un studio profesionist vei beneficia de fotografi profesioniști, make-up artiști și promovare online, astfel încât banii obținuți din videochat să îi investeşti în brandurile tale preferate, devenind astfel una dintre cele mai admirate și apreciate persoane. În comparație cu desfășurarea activității acasă, într-un astfel de studio vei beneficia de îndrumare și traininguri specializate, care te vor ajuta să-ți îmbunătățești abilitățile în acest domeniu, chiar dacă ești la început și nu deții experiența necesară.

  1. Specializează-te în vânzări

Odată cu dezvoltarea tehnologiile, vânzările au migrat pe platformele online, ajungând mult mai ușor la posibilii clienți. Toate aceste schimbări au impus și apariția unor locuri noi de muncă, fiind nevoie de oameni specializați în vânzări care să explice ofertele companiilor unui public divers, format din clienți și oameni de afaceri. Un astfel de job, ar fi soluția ideală pentru tine, mai ales dacă domeniul de activitate se apropie de zona de fashion cu toate extensiile pe care le implică. În funcție de numărul de ore lucrat și de efortul pe care îl depui, convingând cât mai mulți clienți să achiziționeze produsele promovate, vei reuși să obții venituri impresionante din salariu și comisioanele obținute în vânzări. Așadar, ia în considerare parcurgerea unor cursuri de specialitate, care îți vor aduce toate informațiile necesare, ce te vor transforma într-un agent de vânzări de succes.

În concluzie, orice vis devine realizabil, dacă găsești cele mai bune soluții prin care să accesezi informații, contextul favorabil și resursele financiare necesare. Depășirea zonei de confort prin mutarea într-un alt oraș și găsirea unui job nou, care implică provocări și specializări aparte, te vor ajuta în final să devii persoana la care visezi.

 

Sursa foto: Pexel.com