In data de 7 iunie, Steaua București va aniversa 75 de ani de la înființare. Cu această ocazie, va avea loc un meci demonstrativ între foști jucători ai Stelei și cei ai Naționalei. Printre cei care vor îmbrăca tricoul Naționalei se numără și mijlocașul piteștean, Nicolae Dică. Fotbalistul și-a pus amprenta asupra evoluțiilor Stelei, echipă cu care a obținut titluri de campion, o Cupă a României, o supercupă, o calificare în semifinalele Cupei UEFA și trei calificări consecutive în Liga Campionilor.

Una dintre cele mai memorabile evoluții ale lui Dică a avut loc în cadrul partidei de debut a grupelor sezonului 2006-2007 de Liga Campionilor împotriva clubului ucrainean Dinamo Kiev, meci în care piteșteanul a marcat de două ori. Tot în acel meci a devenit celebră fraza rostită de comentatorul sportiv Costi Mocanu: Du-te Dică, du-te!

De la 15 până la 18 ani a jucat la toate categoriile de vârstă ale naționalelor de tineret sub comanda lui Vasile Ailenei. Dică a acumulat 32 de selecții pentru naționala de fotbal a României. A debutat la echipa națională pe 11 octombrie 2003, într-un meci împotriva Japoniei. A înscris primul său gol în august 2006, într-un meci amical împotriva naționalei de fotbal a Ciprului.

Nicolae Dică a confirmat, pentru Știri de Pitești, participarea la acest meci eveniment.

In meciul din 7 iunie, vor mai evolua: Marius Lăcătuș, Iosif Rotariu, Adrian Ilie, Mirel Rădoi  Constantin Gâlcă, Florin Prunea, Cosmin Contra, Ioan Ovidiu Sabău, Daniel Pancu sau Ionel Dănciulescu.