Lavinia Nastase a făcut din nou istorie. Astăzi, la concursul de promovare în grad, acel concurs formal pe care îl iau toți angajații, a luat 20 de puncte sau nota 2! Cumva, aceasta a fost forțată să dea aceasta evaluare, ea necerând o înaintare în grad. Surse bine informate susțin că primarul Mihai Georgescu ar fi dorit să scape de Năstase, și înainte de a ieși pe ușa din dos a primăriei, după scandalul cu iz sexual, a lăsat instrucțiuni în acest sens.

„Mă așteptam că mă va da afară fiindcă mi-a cerut demisia la ultima întâlnire, pe 22 iunie, după ce m-a văzut la Senatul României promovând ia de Argeș și a spus-o cu subiect și predicat la o emisiune de televiziune încă din luna februarie, după scandalul cu cheful de Dragobete în ziua războiului. În ultimele luni mi-a trimis zeci de scrisori prin care m-a hărțuit, m-a pus absentă când eram la un concurs național cu o fetiță de la Căminul Cultural Călinești, a refuzat să dea număr de înregistrare documentelor de la mine, m-am văzut obligată să las aproape jumătate din salariu pe produse de curățenie și materiale didactice fiindcă primaria nu mi-a mai dat, mi-a interzis să însoțesc copiii la evenimente și multe alte obraznicii care au culminat cu faptul că m-am îmbolnăvit din cauza faptului că luni de zile am ridicat singură sute de scaune din sala de spectacole ca să nu deranjăm votanții asistați social și aproape trei săptămâni am frecventat spitalul.
Mă uimește însă lipsa rușinii unor angajați si cum execută ordinele nebunești ale unui primar care probabil nu se va mai întoarce.”

Totuși, în ultimul timp, la Călinești se demara o activitate culturală destul de bogată, zeci de copii fiind înscriși la secțiile create sub coordonarea Laviniei Năstase.