După plecarea lui Adrian Dulcea la Naționala U18, locul său a fost luat de Marius Stoica, un antrenor al cărui nume este legat de echipa din Mioveni.

Conform lui Daniel Pirciu, președintele clubului din Bascov, care activează în Liga a III-a noii antrenori sunt: Marius Stoica, Dan Didița, Cristian Munteanu și Cosmin Năstăsie.

Marius Stoica, antrenorul principal, ne-a declarat: ”Conducerea echipei Unirea Bascov pune mare accent pe debutarea copiilor și a juniorilor. Obiectivul meu este clasarea în primele 4 locuri ale ligii a treia și să continui munca lui Adrian Dulcea. Este un deziderat al lui, și îi voi respecta dorința. De altfel, mă bucur că voi luca iar cu Dan Didiță, nu ascund faptul că imi este prieten de multă vreme și că m-a ajutat. Voi rămâne și la Mioveni, la Centrul de Copii și Juniori, unde voi continua promovarea tinerilor. ”

Momentan, lucrările au avansat la stadionul din Bascov, care va fi omologat pentru Liga a II-a și care va fi finalizat în maximum doi ani.

Antrenorul Marius Stoica este născut la Tigveni, are 53 de ani și deține licența de tip A. Cea mai importantă perioadă a carierei sale și-a petrecut-o la echipa din orașul constructorului Dacia, unde va colabora în continuare, în cadrul clubului de copii și juniori.