Un accident rutier grav a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 02:30, în comuna Moșoaia. Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost lovit mortal de un șofer care circula dinspre Vedea spre Pitești. Victima se afla pe partea carosabilă și a fost acroșata din plin de autoturism. La fața locului a ajuns  un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, însă, din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

„În  cursul nopții trecute, în jurul orei 02.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 67B, în localitatea Moșoaia a avut loc un accident rutier grav, cu pieton.

Din verificările preliminare efectuate de către polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 59 de ani, din Poiana Lacului, care conducea un autoturism, pe DN 67 B, din direcția Vedea către Pitești, în localitatea Moșoaia, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a accidentat, mortal, un bărbat de 37 de ani, din Costești, care se afla pe partea carosabilă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetarile continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Argeș.