UPDATE: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un tânăr de 23 de ani, din Drobeta Turnu Severin, care conducea un autoturism pe DN 65, din direcția Pitești către Slatina, în localitatea Lunca Corbului, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a izbit un cap de pod.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală gravă a unui tânăr de 18 ani, pasager în autoturism și a conducătorului auto, dar și rănirea altor trei pasageri din autoturism, cu vârstele de 17, 20 și 24 de ani, toți din Drobeta Turnu Severin.

Toți cei cinci ocupanți ai autoturismului au fost transportați la o unitate medicală. Din păcate, tânărul de 18 ani, pasager în autoturism, a decedat la spital.

Având în vedere starea medicală, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei

De asemenea, din verificările preliminare efectuate de polițiști s-a stabilit că acesta figurează cu permisul auto anulat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, transmite IPJ Argeș.

Un accident rutier a grav a avut loc în această dimineață în comuna Lunca Corbului, sat Langesti. O mașină s-a izbit violent de un cap de pod, iar incidentul s-a soldat cu cinci victime, dintre care trei au rămas încarcerate.

În mașină călătoreau cinci bărbați, iar unul dintre ei a fost scos dintre fiarele contorsionate de pompierii în stare de semi – conștientă. La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Pitești și Secția Costești cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare, 2 echipaje SMURD și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

„Paramedicii SMURD au preluat și transportă la spital  două victime cu vârstele de 23 și 24 de ani.
Pacientul în vârstă de 23 de ani, la prima evaluare, prezintă leziuni în zona toracală și la membrul inferior drept, iar celălalt, în vârstă de 24 de ani, a suferit răni la membrul superior drept, torace și membrele inferioare.
Ambele persoane sunt conștiente.
Toate victimele sunt transportate la spital”, transmite ISU Argeș.