Sâmbătă, pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, AFC HERMANNSTADT  va întâlni pe U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV, partidă care se va disputa cu începere de la ora 14.00. Pentru că se anunță un meci dificil, animozitățile deja au început între cele două grupări din cauza prețului diferențiat al biletelor, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova va veni în sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 12.00, doar pe bază de bilete sau invitații.

Conform prosport.ro, prețul biletelor va fi de 5 ori mai mare pentru spectatorii olteni, gruparea ardeleană temându-se că la Pitești va ajunge un număr mare de suporteri din Bănie.
Sibiul va puna la dispoziţia suporterilor oaspeţi 1.700 de bilete la peluza cu tabela de pe arena „Nicolae Dobrin” la preţul de 50 de lei, în timp ce galeria sibiană, care va sta la cealaltă peluză, are la dispoziţie bilete la preţul de 10 lei.„Sibienii pot achiziţiona bilete la preţul de 10 lei doar joi şi vineri, în intervalul orar 12.00 – 17.00, de la casa de bilete de la Stadionul Municipal Sibiu. Vă aşteptăm!”, se precizează pe pagina de facebook a FC Hermannstadt. Oficialii din Bănie susțin că lor li s-a comunicat că intrarea generală este 50 de lei, și nu 10 lei pentru cei din galerie.
Fanii Craiovei intenţionează să nu se deplaseze cu autocare sau cu trenul spre Piteşti, ei hotărând să formeze sâmbătă dimineaţa cea mai mare coloană de maşini între cele două oraşe.

Sursa Foto Pro Sport