Zilele trecute, prefectul Emanuel Soare ,anunța că parcurile pentru copii rămân închise, ceea ce a stârnit indignarea părinților, mai ales că după aceast anunț, prefectul s-a pus pe Facebook cu niște poze de la Raliul Argeșului. Unul dintre internauți i-a comentat amar: ”Bravo, bravo! Parcurile sa le țineți inchise, mâine le arătam copiilor poza asta de la startul raliului când vor cere in parc. Raliuri aveți voie, târgul săptămânal aveți și pe ăla voie sa îl deschideți ca de o bere, un mic duminica…Puneți dezinfectant in parcuri, dezinfectati des fiecare loc de joaca, mai pe scurt faceți ceva și pentru copii, ei sunt generațiile viitoare, o sa-i indobitocim in ritmul asta.”

Adevărul este că imaginile cu cei mici privind prin gardul parcurilor este sfâșietoare. Sigur, nu la fel de emoționantă, dacă ar fi fost vorba de bieții împătimiți de jocuri de noroc, care ar fi privid cu jind pe geam, la păcănele. Așa că guvernul le-a lăsat la liber.   Părinții copiilor argeșeni îi mai transmit lui Soare:

Si v-ati gasit sa inchideti locurile de joaca! Pe bune? Copiii sunt cele mai mari pericole, virusul sta pe langa locurile de joaca si sare pe copii. Doamneee!!!E decizia d-voastra sau vine de la centru? V-ati gandit sa luati o decizie si Hop, locurile de joaca sunt extrem de periculoase. Cum D-zeu ati ajuns in pozitia respectiva?

 Bravo deștepți ce sunteți, locurile de joaca închise ca să ne îmbolnăviți copii pshic, terasele și păcănele deschise, numai la 3 metri nu stau aia și cu masca.. Felicitări sunteți deștepți toți de nu mai puteți, ca bateți joc de copiii care nu au vina și lăsați terase și bodegi deschise.