Apropierea Alegerilor Locale 2020 scoate la iveală situații cel puțin suspecte, cum ar fi alcătuirea listei pentru consilii locale. In spațiul public circulă o însemnare scrisă de mână cu numele unor candidați pe lista CL Moșoaia a partidului PER. Știri de Pitești a luat legătura cu unul dintre cei care se află pe listă și care ar fi dat o sumă de bani pentru a obține un loc pe această listă.  Gică Din ne-a declarat: ”Intr-adevăr am cotizat mai mulți, așa ne-a cerut liderul partidului Lucian Alexandru Mihai, dar nu știu exact pentru ce erau banii, ulterior mie mi i-au dat inapoi. Eu am mai pus întrebarea asta și în spațiul public, dar nu mi-au răspuns. In acest moment eu nu mai fac parte din lista de consilieri PER, deoarece m-am retras, dezamăgit de modul cum au înțeles unii să facă politică.”

Așa cum este deotologic am luat legătura și cu Lucian Alexandru Mihai, candidatul PER la Primăria Moșoaia: ”Exclus așa ceva, s-au mai strans bani, dar pentru acțiuni umanitare, când eram la PNL. Este o răzbunare a domnului Gică Din că nu am vrut să-l pun viceprimar. Banii de campanie au fost dați de mine, și nu de partid sau de colegii mei. Am pe listă numai oameni de valoare, cum să le cer bani pentru funcția de consilier local?”

Și avocata Cristina Marinac neagă că ar fi dat acei bani pentru un loc la CL sau pentru orice altceva: ”Niciodată nu s-au solicitat sume de bani, sub nicio formă eu nu am dat vreun leu!”

Totuși, Știri de Pitești a intrat în posesia unor mesaje schimbate între candidatul PER la Primăria Moșoaia, Lucian Alexandru Mihai și colegii săi pe care urma să-i pună pe listă în care se făcea referire la bani, așa cum reiese din printurile de mai jos.

”Da, avem nevoie de bani ca de aer. Mai ales că au fost și vor fi cheltuieli foarte mari în campanie.”

Intr-un alt mesaj, se spunea că: ”Are dreptate domnul Din. Trebuie chiar urgent această ședință, pentru a trasa clar atribuțiile fiecăruia și ”funcția” pentru care muncește, și în directă proporție cu funcția la care este propus, să suporte costurile campaniei. De asemenea trebuie  făcut un necesar de costuri până la sfârșitul campaniei. Pentru siguranța și liniștea ”spirituală” a fiecăruia trebuie să știm în ce ne agrenăm.”