Șicane nedemne de reprezentantele sexului frumos, în localitatea Ungheni. Candidata PMP, Maria Iordache, este bănuită de contracandidata sa de la USR, Mădălina Badea Ciupitu că-i rupe afișele, iar pe locul ei apar cele cu Iordache. Aceasta a atars atenția de mai multe ori pe Facebook, dar cei în măsură nu s-au sesiazat.

A treia zi consecutiv cand afișele sunt distruse!!!! Chiar asa sa ajuns???
Asa frica le este de candidatura mea încât își permit să încalce legea??

Ultimele zile de campanie electorală la Ungheni…afise rupte a nu stiu a cata oara ,culmea doar ale mele si afișe ale candidatei de la PMP sunt lipite în loc!!!
Afișe distruse în Gaujani,Coltu,Satu Nou…

Maria Iordache, candidat PMP la Primăria Ungheni este soția lui Florin Iordache, președintele Asociației Agricole Albina din Ungheni. Oamenii, acționari,  sunt revoltați de modul cum acesta le gestionează pământurile și se plâng că Iordache nu le va mai da nimic anul asta, motivând că nu s-au făcut recoltele. Mai mult, familia Iordache folosește mașina asociației în plimbări personale, sătenii având astfel de poze. O altă ciudățenie a familiei Iordache este faptul că soția candidaeză pentru primar, dar pe lista de consilieri locali se află pe locul 2, cap de listă fiind soțul. Deci, doamna trage tare să-și vadă soțul consilier, știind că primăria nu o poate câștiga. Conform declarației de avere, aceștia sunt oameni foarte bogați.

In schimb contracandidata lor, Mădălina Badea Ciupitu este o mamă greu încercată de viața, toată lumea cunoscându-i tragedia prin care a trecut și lupta de ani de zile pe care o duce cu instituțiile statului pentru a-și găsi dreptatea, după ce bebelușul său a decedat în condiții suspecte la Spitalul Județean Argeș.