Cristian Gentea, președintele PSD Pitești care l-a girat pe viceprimarul Sorin Apostoliceanu pentru toate funcțiile politice și administrative, reacționează la declarațiile fostului subaltern, care acuză acum că partidul nu l-a ajutat, mai mult, chiar l-a împiedicat în toate proiectele sale la primărie. Deși spune că nu a fost lăsat să implementeze nici un proiect, viceprimarul postează pe Facebook toate cele întreprinse de municipalitate, arogându-și, astfel, voalat, meritele.

Cristian Gentea, președinte PSD Pitești:

„Observ că domnul Apostoliceanu nu s-a schimbat deloc! Îi place la fel de mult numele Cristian Gentea! Îl repetă cu obstinaţie! Înainte mă lăuda tot timpul! Spunea că îmi va fi dator cât va trăi! Orice luare de cuvânt a sa începea, invariabil, cu: „Aşa cum a spus dpmnul preşedinte Gentea, aşa cum a spus domnul primar Ionică…”.Toţi râdeau, iar eu mă jenam! Acum, se pare că sunt „omul rău”. Că nu l-am ajutat niciodată, nici eu, nici colegii mei.

Îi recomand, încă prieteneşte, d-lui Apostoliceanu, să se abţină! De altfel, este singura dată când răspund atacurilor sale din presă şi online. Avem prea mulţi colegi de partid care abia aşteaptă să-i amintească cum a fost ajutat pe tot parcursul carierei lui profesionale, în detrimentul altora. Nu l-am ajutat eu??? Nu l-am ajutat noi, colegii lui, consilieri PSD, în Consiliul Local??? Cum a ajuns şi economist-şef la Termo Calor şi consilier local? De ce nu a ajuns în conducerea societăţii înainte de a deveni membru „marcant” PSD? A dat vreun concurs? Nu, a fost propus, desemnat şi, uneori, votat. De NOI! De PSD! Cum a ajuns viceprimar, fără să-l recomande nimic (mare greşeală!)? Cum a ajuns „viceprimar cu atribuţii de primar” (uriaşă greşeală!)? Cum a putut, în şedinţa de aprobare a bugetului pe 2020, să obţină votul majoritar pentru 10 amendamente? A votat el de 12 ori?
Sorine, după ce se ridică „ceaţa atomică” (să nu uit: las-o cu sintagme gen „expertiză nucleară” sau „ceaţa atomică”, că tu, din toate cuvintele astea, chiar dacă iei DEX-ul, nu întelegi decât unul: CEAŢA!), vor fi spuse „apăsat” toate lucrurile astea, precum şi multe-multe altele! Să ştie lumea că în primarie ai ajuns cum ai ajuns, iar acolo nu ai fost decât un „dispecer” care anunţa tot ce face primăria, împreună cu societăţile Consiliului Local. Iar tu nu ai niciun merit! Muncesc oamenii din societăţi şi tu doar te bagi în seamă! Crezi că de asta au nevoie piteştenii? Cu siguranţă, NU! Lasă-i pe cetăţeni să-i analizeze pe candidaţi, cu bunele şi relele lor, pentru a vota în deplină cunoştinţă de cauză. Noi, aşa ne dorim să decurgă campania! Dar, fii convins că suntem pregătiţi pentru absolut ORICE!”.