Cu sprijinul asociației Pfotenhilfe Karlsruhe und Umgebung e. V. vom începe lucrările la construirea a încă 9 padocuri pentru animalele aflate în adăpostul orașului, dar și o zonă de primire pentru desfășurarea activității de adopție și primirea câinilor aduși din teritoriu.
 Condițiile de trai pentru cele peste 500 de patrupede aflate în grija noastră au fost mult îmbunătățite în ultimii ani, aceștia fiind mutați în padocuri mai spațioase.
 Autoritățile publice locale se implică în rezolvarea problemei câinilor fără stăpân din oraș, nu doar prin capturarea acestora de pe străzi, ci și prin promovarea adopțiilor și desfășurarea de campanii de informare cu privire la importanța sterilizării și la obligațiile morale și legale pe care le avem față de prietenii necuvântători.
 Vă așteptăm și pe pagina adăpostului nostru (https://www.facebook.com/adapostmioveni), pentru a fi la curent cu acțiunile pe care le desfășurăm, precum și pentru a ne sprijini în demersul nostru de a găsi stăpâni pentru câinii de acolo.

SEdC Mioveni SRL
Birou Relații Publice și Comunicare