Apa caldă menajeră este cu siguranță una dintre utilitățile fără de care viața actuală este greu de imaginat. Tocmai de aceea găsirea unei soluții pentru a o obține în permanență, cu costuri predictibile și cât mai mici, reprezintă o preocupare pentru toți cei care se confruntă cu probleme legate de sistemul actual folosit sau vor să investească într-o tehnologie cât mai avantajoasă și sustenabilă. Cu siguranță, un boiler cu pompă de căldură Ariston este o opțiune ce merită să fie discutată și evaluată.

5 motive să alegi un boiler cu pompă de căldură Ariston?

Având în vedere tendințele actuale și nevoia de a beneficia de produse cu un consum energetic cât mai mic și eficiență sporită, boilerele cu pompă de căldură Ariston reprezintă o alegere ce merită să fie luată în calcul. Iată care sunt cele mai importante 5 motive pentru care noi cei de la Quickshop le recomandăm:

  1. Este un produs care permite obținerea calității dorite pentru apa caldă cu un consum redus

Cu siguranță unul dintre motivele pentru care multe persoane evită instalațiile ce funcționează pe bază de energie electrică este costul mare la facturile de energie electrică. Lucrurile se schimbă mult în bine dacă alegeți un produs de la Ariston. În cazul acesta energia electrică necesară producerii apei calde este de 1/3 din energia utilizată de un boiler clasic, raprot ce asigură un C.O.P. (coeficientul de performanța)  ce nu este deloc de neglijat.

2. Poate funcționa în condiții climatice aspre

Producerea apei calde menajere se poate face chiar și atunci când afară sunt temperaturi negative sau trec de peste 40 de grade. Asta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji că pot exista disfuncționalități frecvente ale sistemului, chiar și atunci când afară nu sunt temperaturi confortabile.

3. Funcționare silențioasă

Unul dintre aspectele care pot fi deranjante, mai ales când boilerul este montat în anumite zone ale locuinței,  este cel legat de nivelul de zgomot. În cazul boilerelor cu pompe de căldură, această problemă a fost tratată cu atenție și s-a îmbunătățit mult nivelul de zgomot produs.

4. Rezistență crescută

Atât în ceea ce privește rezistențele, cât și componentele aflate în alcătuire, boilerele Ariston stau foarte bine. Ele dispun de un  condensator înfășurat în jurul rezervorului, nu imersat in apa și de o rezistență suplimentară, iar rezervorul interior este din oțel emailat cu titan. Produsele au funcții variate: eco, auto, boost, boost 2, vacanta și anti-legionella, ce implică un ciclu automat în cazul în care apa ar staționa prea mult în rezervor.

5. Aspect elegant cu afișaj LCD

Toate variantele de boiler cu pompă de căldură Ariston au un aspect elegant, ergodinamic, cu margini rotunjite și afișaj LCD. Ele au dimensiuni optimizate, pentru a se integra mult mai ușor chiar și în băi unde spațiul aflat la dispoziție este mai mic.

Ariston Lydos Hybrid WIFI – recomandarea specialiștilor

Boilerul cu pompă de căldură Ariston Lydos Hybrid WIFI  îmbină inovația cu economia, oferind o soluție sustenabilă pentru nevoile de încălzire ale oricărei familii. Nu este doar un simplu aparat care furnizează apă caldă; este o centrală termică miniaturalizată, cu caracteristici tehnologice avansate, adaptabilă la stilul de viață al utilizatorilor săi.

Ariston Lydos Hybrid WIFI se distinge printr-o serie de caracteristici cheie care îl fac atât de unic. Instalarea sa este un proces facil, datorită conexiunilor hidraulice ascunse, și este compatibil cu sistemele hidraulice ale boilerelor electrice clasice, ceea ce facilitează înlocuirea unor unități mai vechi. Dar cel mai impresionant este economia de energie de până la 50% pe care o aduce, situându-se în clasa energetică A. De asemenea, echipat cu un display LED frontal și un termometru electronic de înaltă precizie, acest aparat vine cu o serie de funcții inteligente. De la funcția I-Memory, care permite adaptarea tehnologiei hibride în funcție de obiceiurile utilizatorilor, până la diverse opțiuni ca funcția GREEN sau BOOST, Ariston Lydos Hybrid WIFI pune la dispoziție o serie de modalități prin care puteți personaliza modul în care doriți să utilizați energia.

Pentru a merge și mai în detaliu, funcția GREEN, odată selectată, permite aparatului să funcționeze exclusiv ca pompă de căldură, maximizând economia energetică. Pe de altă parte, funcția BOOST activează simultan pompa de căldură și rezistența electrică, asigurând încălzirea apei în cel mai scurt timp posibil. Iar pentru cei preocupați de siguranță și sănătate, funcția Antilegionella încălzește apa la 65 de grade Celsius o dată pe lună pentru a distruge orice microorganisme, iar funcția de protecție electrică deconectează automat rezistența electrică imediat ce s-a încheiat procesul de încălzire. Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile care fac din Ariston Lydos Hybrid WIFI – 100 Litri un produs revoluționar pe piața aparatelor de încălzire a apei menajere.

Cu siguranță sunt multe alte aspecte și caracteristici pentru care merită să investiți într-un boiler cu pompa de căldură.Dacă vreți să aflați cât mai multe dintre ele și ce avantaje aduc, cereți sfatul specialiștilor de la Quickshop!