Marți seara, pe stadiounul Ilie Oană din Ploiești, FC Argeș avea să câștige o partidă zguduitoare. După ce Vajushi a înscris dintr-un penalty, în minutul 15, alb-violeții au ieșit mai curajos la atac și au fost foarte aproape de a restabili egalitatea prin Nini Popescu, însă șutul acestuia, din interiorul careului, a lovit bara laterală. Pauza a găsit, însă, echipa argeșeană în inferioritate, nereușind să egaleze. După revenirea de la cabine, Petrolul a început în forță și a ratat două mari ocazii de gol, dar FC Argeș a reușit să întoarcă situația în ultimele 10 minute. Prepeliță a restabilit egalitatea în minutul 81 cu după o deviere cu capul a lui Leca, iar speranțele de a obține un rezultat bun au renăscut. FC Argeș a dat lovitura în minutul 87 dintr-un penalty transformat de Buhăescu la un henț în careu al lui Țicu. Antrenorul Ionuț Badea a declarat după meci: Ar fi fost nemeritat să nu fi plecat de aici cu trei puncte. Am fost echipa care a propus fotbal, care a încercat să joace mai mult. Din păcate, nu am marcat. (Toată declarația în video de mai jos)

La meci a fost prezent și unul dintre președinții lui FC Argeș, Mihai Foamete, care a recunoscut că a avut emoții de infarct.

 

FC Argeș a urcat pe locul 3, cu 26 de puncte, iar bătălia finală pentru promovare se va da duminică, de la ora 18.30, pe propriul teren, cu liderul UTA Arad. Cu o eventuală victorie, alb-violeții vor face pasul în Liga I.