Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești și Operatorul Publitrans 2000 anunță că, începând de astăzi, linia M6B, dedicată orașului Ștefănești, este operațională. Această linie va deservi comunitatea cu un traseu bine definit, ce include următoarele opriri: Școala Primară nr. 1 – Geanta Izvor – Intersecția Nucilor – Podul lui Donescu – Intrare Izvorani – Blocurile Ștefănești.

De asemenea, tot începând de astăzi, linia M9B a fost prelungită până în Pitești, având punct terminus Calea București. Această măsură va facilita conexiunile între cele două localități, oferind o alternativă de transport eficientă și comodă.

Transportul pe aceste linii va fi asigurat cu autobuze de mici dimensiuni, conforme cu norma de poluare Euro VI. Echipate cu sisteme de climatizare și de informare a călătorilor, acestea au în dotare camere de supraveghere video și sunt adaptate nevoilor persoanelor cu dizabilități.

Programul de funcționare al noilor linii este afișat în toate stațiile de îmbarcare/debarcare a călătorilor, precum și pe site-ul operatorului regional, www.publitrans2000.ro.

Autobuzele de mici dimensiuni disponibile sunt proiectate pentru confortul și siguranța pasagerilor, astfel:

  • autobuzul de 6 metri are un total de 23 de locuri disponibile, dintre care 11 sunt pe scaune;
  • autobuzul de 8 metri are un total de 59 de locuri disponibile, dintre care 23 sunt pe scaune.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești și Operatorul Regional Publitrans 2000 reamintesc utilizatorilor serviciului de transport în comun posibilitatea planificării călătoriilor și prin intermediul serviciului Google Maps.