Autoritățile române au decis menținerea măsurilor de prevenție, în contextul pandemiei, pentru încă o lună. Prin urmare, spațiile de divertisment rămân și ele închise în următoarele săptămâni. Vestea afectează planurile multor piteșteni pasionați de jocurile de noroc. Din fericire pentru aceștia, există platforme virtuale, prin intermediul cărora pot continua să-și urmeze pasiunea. Dacă te numeri printre cei care vor să-și încerce norocul, în continuare, poți afla mai multe despre versiunile online ale jocurilor tale preferate.

 

 

 

Iată tot ce trebuie să știi pentru a paria ONLINE pe perioada stării de urgență

  • Pașii de înregistrare pe aceste platforme sunt foarte simpli și durează puțin să-ți creezi cont. Nu vei pierde timp, deoarece tot ce trebuie să faci este să completezi un formular cu datele tale. Unele cazinouri oferă pachete de bun venit, după ce îți validezi identitatea. Asigură-te că nu le ratezi!
  • Ai la dispoziție o varietate de metode sigure de plată, precum cardul de credit sau de debit, portofelele virtuale sau cardurile preplătite. 
  • Jocurile disponibile sunt și ele diverse, așa că opțiunile virtuale sunt un bun antidot împotriva plictiselii. De exemplu, poți încerca Live Casino, care îți oferă posibilitatea de a participa la jocuri de masă, precum ruletă, blackjack și poker, în timp real, alături de alți jucători.
  • Pentru depuneri, cazinourile setează niște sume minime, pe care le poți încărca în contul tău. De asemenea, există și limite maxime.
  • Multe dintre cazinourile online oferă un pachet de bun venit. Acesta poate fi primit, de exemplu, sub forma unei sume pe care să o folosești pentru a paria. Altele acordă jucătorilor free spins, adică runde gratuite, prin care poți roti sloturile, cu șansă reală de câștig. Pentru a te bucura de aceste avantaje, fără plată, trebuie să fie îndeplinite câteva condiții, pe care le poți afla pe platforma respectivă. 
  • De asemenea, este important să știi că ai parte de suport tehnic prin chat, e-mail sau telefon, pentru a rezolva orice problemă, pe care o întâlnești sau pentru a cere mai multe informații.
  • Unele platforme au aplicație mobilă dedicată, așa că, dacă dorești să îti muți activitatea pe telefon sau tabletă, nu trebuie decât să o descarci din magazinul online. O altă variantă este să accesezi site-ul din browserul mobilului.
  • Ține cont de faptul că timpii de retragere variază, așa că există posibilitatea ca tu să îți poți încasa banii în câteva zile, și nu imediat. Acest lucru depinde și de suma pe care dorești să o retragi din cont și de condițiile fiecărui cazinou online. 
  • În timpul izolării la domiciliu, este recomandat să păstrezi, într-o anumită măsură, un program regulat, cu ore normale de somn. Dat fiind că poți accesa oricând platformele virtuale de jocuri de noroc, nu trebuie să exagerezi în ceea ce privește activitățile de divertisment.

 

Așadar, în această perioadă, nu fi îngrijorat cu privire la lipsa posibilităților de distracție. Deși, în societate, au loc multe schimbări cauzate de pandemie, există o multitudine de soluții, pentru a combate plictiseala și pentru a avea șanse reale de câștig financiar! 

Sursa foto: pexels.com